x
Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a www.sexshopcenter.hu webáruház cookie-t alkalmazzon.​
Termékek Menü
ELKÖLTÖZTÜNK! Új áruházunk címe : 1097, Budapest, Ecseri út 14-16.
   

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatkezelési Tájékoztató

A Webshop Logisztika Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: „Adatkezelő”) mint a  www.sexshopcenter.hu és a  domain néven elérhető weboldal (a továbbiakban: „Weboldal”) üzemeltetője ezúton teszi közzé a Weboldal és a Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatások keretében végzett, a Weboldalra látogatók és a Weboldalon elérhető szolgáltatásokat igénybe vevők (a továbbiakban együttesen Érintett) adatainak kezelésre vonatkozó szabályokat, adatvédelmi, adatkezelési elveket, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást.

Az adatok kezelésével összefüggésben Adatkezelő ezúton tájékoztatja az Érintetteket a Weboldalon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségéről.

Adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Adatkezelő adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a https://www.sexshopcenter.hu/adatvedelmi_nyilatkozat​ címen.

Amennyiben az Érintettnek olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg ( adatvedelem@webshoplog.hu ) nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését.

Felhívjuk az Adatkezelő részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

Az Érintett a Weboldal használatával elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárul az alábbiakban meghatározott adatkezeléshez.

1. Fogalmak

  1. „adatkezelő”  : az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;
     
  2. „személyes adat”  : azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett” jelen dokumentumban: „törzsvásárló”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;
     
  3. „adatkezelés”  : a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;
     
  4. „az adatkezelés korlátozása”  : a tárolt személyes adatok megjelölése jövőbeli kezelésük korlátozása céljából;
     
  5. „profilalkotás”  : személyes adatok automatizált kezelésének bármely olyan formája, amelynek során a személyes adatokat valamely természetes személyhez fűződő bizonyos személyes jellemzők értékelésére, különösen a munkahelyi teljesítményhez, gazdasági helyzethez, egészségi állapothoz, személyes preferenciákhoz, érdeklődéshez, megbízhatósághoz, viselkedéshez, tartózkodási helyhez vagy mozgáshoz kapcsolódó jellemzők elemzésére vagy előrejelzésére használják;
     
  6. „adatfeldolgozó”  : az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;
     
  7. „címzett”  : az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel vagy amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e. Azon közhatalmi szervek, amelyek egy egyedi vizsgálat keretében az uniós vagy a tagállami joggal összhangban férhetnek hozzá személyes adatokhoz, nem minősülnek címzettnek; az említett adatok e közhatalmi szervek általi kezelése meg kell, hogy feleljen az adatkezelés céljainak megfelelően az alkalmazandó adatvédelmi szabályoknak;
     
  8. „az érintett hozzájárulása”  : az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;
     
  9.  „adatvédelmi incidens”  : a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi;

2. Adatkezelő adatai

Webshop Logisztika Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 1133 Budapest, Kárpát u. 37.

Cégjegyzékszám: 01-09-953952

A bejegyző bíróság megnevezése: Fővárosi Törvényszék, mint Cégbíróság

Adószám: 23121076-2-41

Telefonszám: 06.20.808.9009

E-mail: info@sexshopcenter.hu

Adatkezelési azonosító: 03327-0001

Adatvédelmi kérések, törlések: adatvedelem@webshoplog.hu Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-60936/2012.

A direkt marketing célú adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH- 60937/2012.

3. Adatkezelés jogalapja, célja és ideje

Az Érintettek a Weboldalon kétféleképpen adhatnak meg magukról információkat, adatokat:

  • A Weboldal szolgáltatásainak igénybevétele során kifejezetten megadott, illetve rendelkezésre bocsátott személyes adatok (lásd 3.1. rész).
  • A Weboldal használatával összefüggésben az Adatkezelő részére, a Weboldalra látogatással, annak használatával kapcsolatban rendelkezésre bocsátott információk (lásd 3.2. rész).

Az adatkezelés jogalapja minden esetben a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szóló EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 Rendelet („Rendelet”) 6. cikk (1) bekezdésének a) pontja alapján az Érintett önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor.

Az Érintett jogosult az Adatkezelőhöz intézett írásos bejelentés útján az adatkezeléshez adott hozzájárulását részlegesen vagy teljesen visszavonni, illetve az adatai törlését kérni.

3.1 Kezelt személyes adatok

Adatkezelés

Kezelt adatok köre

Adatkezelés időtartama

Adatkezelés célja

Adatkezelés jogalapja

Regisztráció

Kapcsolati adatok:

Vezetéknév
Keresztnév
Telefonszám
E-mail cím
Számlázási cím:
Ország, Irányítószám, Város, Utca, házszám

A regisztráció, megrendelés során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. Ha az érintett nem kéri regisztrációjának törlését, úgy a Adatkezelő a Weboldal megszűnését követő legkésőbb 30 nap elteltével törli rendszeréből.

A Webáruházban elérhető és regisztrációhoz kötött szolgáltatás igénybevételének biztosítása (vásárlás, hűségrendszerben való részvétel biztosítása, számlázás lehetővé tétele, megrendelés kiszállítása)

Érintett önkéntes hozzájárulása

Kapcsolatfelvétel felvétele az Adatkezelővel emailben, telefonon, postai úton.

Név,Email cím, illetve minden olyan adat, melyet az érintett önkéntesen ad meg a kapcsolatfelvétel során.

Postai és Email-es megkeresés: A kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatok kezelése az adatok önkétes megadásával kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. Ha az Érintett nem kéri a kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatainak törlését, úgy Adatkezelő – kivéve panasz levél esetén - számított 10 évig tárolja, ezt követően törli rendszeréből. Ha a Weboldal hamarabb megszűnik, mint 10 év, úgy a Weboldal megszűnését követő legkésőbb 30 nap elteltével törli rendszeréből. Kivételt képeznek a panaszlevelek, melynek megőrzési ideje 5 év.

A hívásokat Adatkezelő nem rögzíti, adatfelvételre csak abban az esetben kerül sor, ha az Érintett önkéntesen megadja adatait. Panaszfelvételről jegyzőkönyv készül, melyet 5 évig megőriz Adatkezelő.

kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás,  panaszkezelés.

Érintett önkéntes hozzájárulása

3.2. Egyéb célú adatkezelés

Hírlevél, DM tevékenység

Név
E-mail cím

Mindaddig kezeli az Adatkezelő ezen adatokat, ameddig az érintett le nem iratkozik a hírlevélről a hírlevélben található leiratkozás linkre kattintva vagy amíg nem kéri levételét emailben vagy postai úton. 

Leiratkozás esetén Adatkezelő további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet. 

Ha az Érintett a Weboldalon több fajta tartalmú hírlevélre iratkozott fel, úgy egyről való leiratkozás esetén az Érintett az összes hírlevélről leiratkozik a szolgáltatással összefüggésben.

Adatkezelő termékeinek és szolgáltatásainak népszerűsítése, promóciós népszerűsítő, egyéb reklámüzenetek, üzletpolitikai cél direkt marketing megkeresések küldése az érintettek részére.

Érintett önkéntes hozzájárulása.

Személyre szóló ajánlat küldése (Profilalkotás)

Név,
Email cím
Vásárolt termékek köre

Mindaddig kezeli az Adatkezelő ezen adatokat, ameddig az érintett nem tiltakozik a profilalkotás ellen írásban. Az Érintett bármikor, indokolás és hátrányos jogkövetkezmények nélkül jogosult ezen adatainak kezelése ellen tiltakozni az Adatkezelő részére címzett írásbeli nyilatkozattal. Tiltakozás esetén Adatkezelő a továbbiakban az Érintett adatait profilalkotás céljából nem használja fel és az Érintett a továbbiakban is jogosult a Weboldal használatára.

Adatkezelő a profilalkotás során egy adott személy (vagy egyének csoportja) vásárlási szokásainak elemzését elkészíti annak érdekében, hogy azokat célzott hirdetés megjelenítése, személyre szabott hírlevél kiküldésére használja. Adatkezelő által, 6 termékcsoport alapján azonosított érdeklődési körüknek megfeleltethető ugyanolyan vagy hasonló termékajánlat küldése.

Adatkezelő üzleti tevékenységéhez kapcsolódó célzott reklám megjelenítésére, kiküldésére - eltérő nyilatkozat vagy kifogás hiányában - csak akkor kerül sor, ha ehhez a Érintett kifejezetten hozzájárul.

Hűségpont rendszer

Regisztráció során megadott személyes adatok.

A regisztráció során megadott személyes adatokat mindaddig kezeli Adatkezelő, amíg az Érintett nem kéri adatainak a törlését. Ha az érintett nem kéri a kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatainak törlését, úgy a Adatkezelő a Weboldal megszűnését követő legkésőbb 30 nap elteltével törli rendszeréből.

Az Érintett a Webáruházba történő regisztrációval egyúttal részt vesz a hűségrendszerben, mely kizárólag előnyökben részesíti az Érintettet. Az Érintett vásárlását követően, minden elköltött 25 Ft után 1 hűségpont kerül jóváírásra. A hűségpont rendszer célja az Érintett részére

Az Érintett önkéntes hozzájárulása.

Szextanfolyam

Email cím,
Keresztnév

A megrendelés során megadott személyes adatokat Adatkezelő addig kezeli, amíg az Érintett nem kéri adatainak a törlését. Ha az érintett nem kéri a kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatainak törlését, úgy a Adatkezelő a Weboldal megszűnését követő legkésőbb 30 nap elteltével törli rendszeréből.

12+1 részes online szextanfolyam képzéséről szóló online anyag küldése 12 hét időtartamban.

Érintett önkéntes hozzájárulása.

Partnerprogram

Név,
Email cím,
Telefonszám,
Kapcsolattartó neve,
Számlázási név
Számlázási cím

A regisztráció során megadott személyes adatokat Adatkezelő addig kezeli, amíg az Érintett nem kéri adatainak a törlését. Ha az érintett nem kéri a kapcsolatfelvétel során megadott személyes adatainak törlését, úgy a Adatkezelő a Weboldal megszűnését követő legkésőbb 30 nap elteltével törli rendszeréből. (kivételt képeznek ez alól azon személyes adatok, melyeknek megőrzését jogszabály írja elő, pl. számla megőrzés)

Az Érintett a saját honlapján vagy blogján hirdetést helyezhet el. Azon vásárlások után, mely az Érintett oldalán elhelyezett hirdetés révén jön létre Adatkezelő jutalékot fizet.

Érintett önkéntes hozzájárulása.

Promóció

Keresztnév
Email cím

Mindaddig kezeli az Adatkezelő ezen adatokat, ameddig az Érintett le nem iratkozik (promócióban való részvétel feltétele a hírlevélfeliratkozás) a hírlevélről a hírlevélben található leiratkozás linkre kattintva vagy amíg nem kéri levételét emailben vagy postai úton. 

Leiratkozás esetén Adatkezelő további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet.

A Weboldalon meghirdetett szerencsekerék promócióban való részvétel esetén garantált ajándék biztosítása, illetve hírlevélküldés, mely a promócióban való részvétel feltétele.

Árukereső

Email cím,
Vásárolt termék
Árukereső megbízható bolt
Cookie: _aku

Mindaddig átadásra kerülnek ezen, adatok, ameddig az Érintett nem tiltakozik az adatok átadása ellen Adatkezelőnél.

vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése.

Árukeresőről bővebben:  Adatkezelő a lehető legjobb kiszolgálás érdekében független, vásárlói visszajelzések alapján minőségbiztosítási rendszert üzemeltet. Ennek érdekében a „Megbízható bolt” értékelőrendszert működtető www.arukereso.hu szolgáltatást veszi igénybe és Weboldalon történő vásárlások után a vásárlókat független értékelésre kéri fel. Ennek érdekében az Érintett e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül és az árukereső.hu egy az Adatkezelő megbízásából kiküldött kérdőív segítségével végzi el a Weboldal értékelését. A vásárlói vélemények hiteles képet adnak a boltok minőségéről, tekintettel arra, hogy a „Megbízható bolt” cím csak a webáruházakból ténylegesen vásárolt felhasználók véleménye alapján érdemelhető ki.

Az Érintett a megrendelés elküldésével járul hozzá az adatok e célból történő átadásához. 

Az így átadott személyes adatokat az Online Comparison Shopping Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.) (www.arukereso.hu) saját céljaira nem használja fel, kizárólag az itt feltüntetett cél elérése érdekében jogosult annak feldolgozására, saját céljaira nem használhatja fel.

bővebben: https://www.arukereso.hu/static/trusted_terms_and_conditions.html

Átadott adatok köre: az Érintett email címe, megvásárolt termék megnevezése.

Adatkezelő a 3.1-3.2. pontban meghatározott személyes adatokat a fent meghatározott céloktól eltérő célokra nem használja, illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – az Érintett, előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges.

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat az Adatkezelő az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az Érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását beszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

Adatkezelő a személyes adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt, így elsősorban az adott Érintett-el fennálló jogviszony fennállásának időtartama alatt kezeli (mely időszak végeztével az Érintettre vonatkozó, általa megadott adatok törlésre kerülnek), illetve amíg az Érintett nem kéri az adatai törlését, illetve nem vonja vissza hozzájárulását.

3.3. Weboldal használatával összefüggésben gyűjtött adatok (egyéb célú adatkezelés)

3.3.1. Technikai adatok, Weboldal látogatás adatai

Adatkezelő a naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval nem kapcsolja össze, az Érintett személyének azonosítására nem törekszik.

Az IP cím olyan számsorozat, mellyel az internetre fellépő felhasználó számítógépe egyértelműen azonosíthatók. Az IP címek segítségével akár földrajzilag is lokalizálható az adott számítógépet használó látogató. A meglátogatott oldalak címe, valamint a dátum, időpont adatok önmagukban az érintett azonosítására nem alkalmasak, azonban egyéb (pl. regisztráció során megadott) adatokkal összekapcsolva alkalmasak arra, hogy segítségükkel az Érintettre vonatkozó következtetéseket lehessen levonni.

Kezelt adatok köre:  dátum, időpont, Érintett számítógépének IP címe és a meglátogatott oldal címe, a látogató nagykorúságára vonatkozó adat.

Adatkezelés célja:  Adatkezelő rendszere automatikusan rögzíti az Érintett számítógépének IP-címét, a látogatás kezdő időpontját, illetve egyes esetekben – a számítógép beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusát. Az így rögzített adatok egyéb személyes adatokkal nem kapcsolhatók össze. Az adatok kezelése kizárólag statisztikai célokat szolgál.

Adatkezelés célja  a szolgáltatás működésének ellenőrzése, a személyre szabott kiszolgálás és a visszaélések megakadályozása.

Az adatkezelés időtartama:  a Weboldal megtekintésétől számított 30 nap.

3.3.2. Cookie-k kezelése

Adatkezelő a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni az Érintett felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. Webáruházakra jellemző cookie-k az úgynevezett „jelszóval védett munkamenethez használt cookie a biztonsági cookie-k.

  • Átmeneti (session) cookie:

Adatkezelés célja: Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Weboldal hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Weboldal egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.

Adatkezelés ideje: Weboldalon történő látogatás időtartama alatt él, azt követően automatikusan törlődik.

  • Állandó (persistent) cookie:

Adatkezelés célja: állandó cookie-t is használ az Adatkezelő a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy az Érintett az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.               

Adatkezelés ideje: Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző

cookie file-jában. Ennek időtartama 1-5 nap.

  • Bevásárlókosárhoz használt cookie,
  • Biztonsági cookiek
  • Jelszóval védett munkamenethez szükséges cookiek.
  • Ügyfélelégedettség mérés cookie: NPS_3500f360_last_seen, NPS_3500f360_surveyed

Kezelt adatok köre:  Személyes adatot nem gyűjt.

Az érintettek köre  : A weboldalt látogató valamennyi Érintett.

Az adatkezelés célja:  Az Érintettek egymástól való megkülönböztetése, Érintettek aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása, a vásárlói kosár kezelése (virtuemart), megfelelő navigáció biztosítása.

Az adatkezelés időtartama:  Az adatkezelés időtartama a session cookie-k esetében Weboldal látogatásának befejezéséig, míg más esetben maximum 30 napig tart. Az életkorra vonatkozó kérdés tekintetében 2 naptári nap.

Sütik törlése

Az érintettnek joga van törölni a sütit saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében a sütik alkalmazását. A sütik kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem/Előzmények/Egyéni Beállítások menü alatt, cookie, süti vagy nyomonkövetés megnevezéssel van lehetőség.

A Weboldal tartalmazhat olyan információkat, különösen reklámokat, amelyek olyan harmadik személyektől, reklámszolgáltatóktól származnak, akik nem állnak kapcsolatban Adatkezelővel. Előfordulhat, hogy ezen harmadik személyek is elhelyeznek cookie-kat, web beacon-okat a az Érintett számítógépén, vagy hasonló technológiákat alkalmazva gyűjtenek adatokat annak érdekében, hogy az Érintettnek a saját szolgáltatásaikkal összefüggésben címzett reklámüzenetet küldjenek. Ilyen esetekben az adatkezelésre az ezen harmadik személyek által meghatározott adatvédelmi előírások az irányadóak, és az ilyen adatkezelés tekintetében az Adatkezelő semmilyen felelősséget nem vállal.

3.3.3. Külső  szolgáltatók adatkezelése

A portál html kódja Adatkezelőtől független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaz. A külső szolgáltató szervere közvetlenül az Érintett számítógépével áll kapcsolatban. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy e hivatkozások szolgáltatói az ő szerverükről történő közvetlen kapcsolódás, az Érintett böngészőjével való közvetlen kommunikáció miatt felhasználói adatokat képesek gyűjteni.

Az Érintett számára esetlegesen személyre szabott tartalmakat a külső szolgáltató szervere szolgálja ki.

Az adatok külső szolgáltatók szervere általi kezeléséről az alább felsorolt adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani.

A Weboldal megtekintésekor az Érintett számítógépe a shopmania.hu szervévről tölti le a shopmania.hu logóját tartalmazó gif képet, így a szerver a fent leírtak szerint adatokat képes gyűjteni az Érintett számítógépéről.

A külső szolgáltatók a testre szabott kiszolgálás érdekében az Érintett számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyeznek el és olvasnak vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, az azt kezelő szolgáltatóknak lehetőségük van összekapcsolni az Érintett aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalmuk tekintetében.

Adatkezelő hirdetéseit külső szolgáltatók (Google, Facebook) internetes webhelyeken jeleníthetik meg. Ezek a külső szolgáltatók (Google, Facebook) cookie-k segítségével tárolják, hogy az Érintett korábban már látogatást tett az Adatkezelő Weboldalán, és ez alapján – személyre szabottan – jelenítik meg a hirdetéseket az Érintett (azaz remarketing tevékenységet folytatnak).

3.3.4. Google Analytics által elhelyezett cookie-k (sütik)

A Weboldal látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását külső szolgáltatóként a Google Analytics szervere segíti. A mérési adatok kezeléséről a Google a www.google-analytics.com címen tud részletes felvilágosítást nyújtani.

A Google Analytics a Google Inc. („Google”) elemző-szolgáltatása. A Google Analytics az Érintett számítógépén tárolt cookie-k (sütik) segítségével elemzi a Weboldalon létrejött felhasználói interakciókat. A webanalitikai célú adatkezelés jogalapja a Weboldal használójának önkéntes hozzájárulása. Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép beazonosítása nehézkes, azonban az nem zárható ki.

A Google Analytics cookie-k (sütik) által gyűjtött analitikai információk a Google szervereire kerülnek átvitelre és tárolásra. Ezeket az információkat a Google az Adatkezelő megbízásából dolgozza fel, hogy kiértékelje a felhasználók holnaplátogatási szokásait, riportokat állítson össze a Weboldalon használatának gyakoriságáról, és további, a használattal összefüggő szolgáltatásokat teljesítsen a Adatkezelő   felé. A Google Analytics használata során az IP cím anonimizálással, illetve a UserID használata nélkül van megvalósítva, hogy személyes adatok ne kerüljenek mentésre a munkamenetek során.

A Google által használt cookie-król (sütikről) további információ megtekinthető a következő linken:  http://www.google.com/policies/technologies/ads/

A Google adatvédelmi nyilatkozata megtekinthető az alábbi linken:  http://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/  .

Kezelt adatok köre:  IP cím, Az analitikai célú cookie-k (sütik) anonimizált és aggregált adatok, amelyek alapján a számítógép, illetve az Érintett személyének beazonosítása nem lehetséges. A Google Analytics használata során az IP cím anonimizálással illetve a UserID használata nélkül van megvalósítva, hogy személyes adatok ne kerüljenek mentésre a munkamenetek során.

Adatkezelés időtartama:  26 hónap

Google Analytics cookie: _utma, _utmb, _utmc, _utmz, _utmv

3.3.5. Google Adwords

A Weboldal a Google Adwords remarketing követő kódjait használja. Ennek alapja, hogy az oldalra látogatókat később a Google Display hálózatába tartozó weboldalakon remarketing hirdetésekkel kereshessük fel. A remarketing kód cookie-kat használ, a látogatók megcímkézéséhez. A Weboldal felhasználói letilthatják ezeket a cookie-kat, amennyiben felkeresik a Google hirdetési beállítások kezelőjét és követik az ott található utasításokat. Ezt követően a számukra nem fognak megjelenni személyre szabott ajánlatok Adatkezelőtől.

Kezelt adatok köre:  vásárlás értéke (ha az Érintett vásárolt), adott al-oldal meglátogatásának ténye és ideje.

Adatkezelés időtartama:  következő vásárlás időpontjáig.

Goolge Analitics, Google Adwords

Cookie: _ga, _gat, _gid

3.3.6. Optimonk által elhelyezett cookiek

Az OptiMonk alkalmazás egy „testre szabható exit popup overlay” rendszer, melynek használatával Adatkezelő kedvezményeket ajánlhat fel vásárlói részére, ha megadják nevüket és email címüket. Abban az esetben, ha az Érintett el akarja hagyni a felületet, azt a szolgáltatás érzékeli és az Érintett számára felugrik egy popup ablak, ahol egy szerencsekerék található azonnali nyereményt biztosítva. 

Elhelyezett cookiek: Optimonk exit popup

  • optiMonkClient,
  • optiMonkSession,
  • Local storage: OptiMonkVisitorAttributes,
  • Session storage: OptiMonkVisitorCart.

Kezelt adatok köre:  adott al-oldal meglátogatásának ténye és ideje.

Adatkezelés ideje:  2 év.

4. Adatfeldolgozás

Webshop Marketing Kft.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III. emelet 301-308.

Telefon: [06-1-234-5012]

Email: info@optimonk.hu

Web: www.optimonk.hu

Tevékenység: Optimonk szolgáltatás biztosítása

MediaCenter Hungary Kft.

Székhely: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6.

Postai cím: 6001 Kecskemét, Pf. 588.

Telefon: 76 / 575-023

Fax: 76 / 575-024

Web:  www.mediacenter.hu

Tevékenység: [szerver hosting]

Online Comparison Shopping Kft.

Székhely: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

Adószám: 24868291-2-42

Cégjegyzékszám:01-09-186759

E-mail: info@arukereso.hu

Web:    www.arukereso.hu

Tevékenység: Megbízható bolt program üzemeltetője, Adatkezelő vásárlóinak kérdőív kiküldése, visszajelzések feldolgozása, Adatkezelő illetve a honlap minősítése a vásárlói visszajelzések alapján.

Sprinter Futárszolgálat Kft.

Székhely: 1097 Budapest, Táblás utca 39.

Postacím: 1725 Budapest, Pf.:117.

Email: info@sprinter.hu

Tevékenység: futárszolgálat, megrendelés kiszállítása házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

Székhely: 2351 Alsónémedi, Európa u. 2.

Email: info@gls-hungary.com

Web: www.gls-group.eu

Tevékenység: futárszolgálat, megrendelés kiszállítása házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.

FoxPost Zrt.

Székhely: 3200 Gyöngyös, Batsányi János utca 9.

Web: www.foxpost.hu

Email: info@foxpost.hu

Tevékenység: futárszolgálat, csomagfeladás, automatába, házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.

Express One Hungary Kft.

Székhely: 1239 Budapest, Európa utca 12.

Postacím: 1239 Budapest, Európa utca 12.

Email: ugyfelszolgalat@expressone.hu

Tevékenység: futárszolgálat, megrendelés kiszállítása házhozszállítással; csomagátvétel; csomagvisszaküldés.


REISSWOLF Budapest Adat – és Dokumentumkezelő Kft.

Székhely: 1097 Budapest, Illatos út 6.

Tel.:     +36-1-219-5670

Web:   wwww.reisswolf.hu

Email:  info@reisswolf.hu

Tevékenység: bizalmas iratok és más adathordozók megsemmisítése, zártrendszerű biztonságtechnikai szolgáltatások nyújtása. 

ShopRenter.hu Kft.

Székhely: 4028 Debrecen, Kassai út 129.

Telefonszám: +36-1/234-5012

Email:  info@shoprenter.hu

Tevékenység: tárhelyszolgáltató

Rocket Science Group (mandrillapp email küldő rendszer)

Székhely: 512 Means Street Northwest 404, Atlanta, GA 30318, Egyesült Államok

Email cím: legal@mailchimp.com

Tevékenység: hírlevél küldő marketing szoftver

Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy a jövőben további adatfeldolgozókat vonjon be az adatkezelésbe, amelyről a jelen Adatkezelési Tájékoztató módosításával tájékoztatja az Érintetteket.

5. Adattovábbítás

Adatkezelő kifejezett jogszabályi rendelkezés hiányában csak az adott Érintett kifejezett hozzájárulásával adja át harmadik személyeknek az Érintett azonosítására alkalmas adatokat.

6. Az érintettet megillető jogok

6.1. Tájékoztatás és a személyes adatokhoz való hozzáférés

Az Érintettnek joga van arra, hogy Adatkezelő által tárolt személyes adatait és a kezelésükkel kapcsolatos információkat megismerhesse, bármikor kikérje, ellenőrizze, hogy Adatkezelő milyen adatot tart nyilván róla, továbbá jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz hozzáférést kapjon. Az Érintett az adatokhoz való hozzáférésre irányuló kérelmét írásban (emailben vagy postai úton) köteles eljuttatni Adatkezelő részére. Adatkezelő az információkat széles körben használt elektronikus formátumban adja meg az Érintett részére. Szóbeli tájékoztatást a hozzáférés gyakorlása esetén telefonon keresztül Adatkezelő nem ad.

Hozzáférési jog gyakorlása esetén a tájékoztatás a következő információkra terjed ki:

  • kezelt adatok körének meghatározása: név, számlázási név, számlázási cím, email cím, telefonszám, igénybe vett szolgáltatástól függően,
  • adatkezelés célja, ideje, jogalapja a kezelt adatok körének tekintetében,
  • adattovábbítás: kinek a részére kerültek továbbításra az adatok, vagy kerülnek továbbításra a későbbiekben,
  • adatforrás megjelölése.

Adatkezelő a személyes adatok papíralapú vagy elektronikus másolatát első alkalommal ingyenesen biztosítja az Érintett részére. Az Érintett által kért további másolatokért Adatkezelő az adminisztratív költségeken alapuló, észszerű mértékű díjat számíthat fel. Ha az Érintett elektronikus úton kéri a másolat kiadást úgy, az információkat emailben, széles körben használt elektronikus formátumban bocsátja az Adatkezelő az Érintett rendelkezésére.

Az Érintett a tájékoztatást követően, amennyiben az adatkezeléssel, a kezelt adatok helyességével nem ért egyet úgy a 6. pontban meghatározottak szerint kérelmezheti a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, kiegészítését, törlését, kezelésének korlátozását, tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, illetve a 7. pontban meghatározott eljárást kezdeményezhet.

6.2. Kezelt személyes adatok helyesbítéséhez, kiegészítéséhez való jog

Az Érintett kérelmére Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbíti az Érintett által, írásban megjelölt pontatlan személyes adatokat, illetve a hiányos adatok kiegészítését elvégzi az Érintett által megjelölt tartalommal. Adatkezelő minden olyan címzettet tájékoztat a helyesbítésről, kiegészítésről, akivel a személyes adatot közölte, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az Érintett e címzettek adatairól tájékoztatja, ha ezt írásban kérelmezi.

6.3. Adatkezelés korlátozásához való jog

Az Érintett jogosult arra, hogy írásbeli kérelme esetén Adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az

  • érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az Adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát,
  • az adatkezelés jogellenes, és az Érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását,
  • Adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az Érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez,
  • érintett tiltakozik az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az Érintett jogos indokaival szemben.

Adatkezelő az Érintettet, akinek kérelmére korlátozta az adatkezelést, az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatja.

6.4. Törléshez (elfeledtetéshez) való jog

Az Érintett kérésére az Adatkezelő  indokolatlan késedelem nélkül törli az Érintettre vonatkozó személyes adatokat, ha a meghatározott indokok valamelyike fennáll: i) a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat Adatkezelő gyűjtötte vagy más módon kezelte; ii) érintett  visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja; iii) érintett saját helyzetével kapcsolatos okokból tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs jogszerű ok az adatkezelésre, iv) érintett tiltakozik a rá vonatkozó személyes adatok közvetlen üzletszerzés célból történő adatainak kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik, v) a személyes adatokat Adatkezelő jogellenesen kezeli; vi) a személyes adatok gyűjtésére közvetlenül gyermekeknek kínált, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor. Az Érintett a törléshez, elfeledtetéshez való jogával nem élhet, ha az adatkezelés szükséges i) a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; ii) népegészségügy területét érintő közérdek alapján; iii) a közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, amennyiben a törléshez való jog gyakorlása lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést; vagy iv) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

6.5. Adathordozhatósághoz való jog

Az adathordozhatóság azt teszi lehetővé, hogy az Érintett megszerezhesse és a továbbiakban felhasználhassa Adatkezelő rendszerében megtalálható általa átadott „saját” adatait, saját céljaira és különböző szolgáltatókon keresztül.  Minden esetben az Érintett által átadott adatokra korlátozódik a jogosultság, egyéb adatok hordozhatóságára lehetőség nincs. (pl. statisztika, tranzakciós adatok, hűségrendszerrel összefüggő adatok stb.)

Az Érintett a rá vonatkozó, Adatkezelő rendszerében megtalálható (pl. tanfolyam, vagy hírlevél feliratkozás során) személyes adatokat:

  • tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja,
  • jogosult más adatkezelőhöz továbbítani,
  • kérheti az adatok közvetlen továbbítását a másik adatkezelőhöz – ha ez technikailag megvalósítható Adatkezelő rendszerében.

Adatkezelő az adathordozhatóságra vonatkozó kérelmet kizárólag emailben vagy postai úton írt kérelem alapján teljesíti. A kérelem teljesítéséhez szükséges, hogy az Adatkezelő, meggyőződjön arról, hogy valóban az arra jogosult Érintett kíván élni e jogával. Ehhez szükséges, hogy az Érintett személyesen az Adatkezelő székhelyén személyesen megjelenjen a jelzést követően, annak érdekében, hogy Adatkezelő betudja azonosítani az igénylőt a rendszerében lévő adatok felhasználásával. Az érintett e jog keretében a név, email cím, illetve azon adatok hordozhatóságát igényelheti, melyet saját maga adott meg Adatkezelő részére. A jog gyakorlása nem jár automatikusan az adatnak Adatkezelő rendszereiből való törlésével, ezért az érintett e jogának gyakorlását követően is használhatja a Adatkezelő szolgáltatását.

6.6 Tiltakozás személyes adatok kezelése ellen

Az Érintett a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is illetve az Érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok közvetlen üzletszerzés célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is. Ha az Érintett tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezeli Adatkezelő.

Az Érintett tiltakozni írásban (emailben vagy postai úton) illetve hírlevélben, bármely részére küldött értesítő levélben esetén a levélben található leiratkozás linkre kattintva tud.

6.7. Kérelem teljesítésének határideje

Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen az 6.1.-6.6. pont szerinti bármely kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet a hozott intézkedésekről. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható, de ez esetben a késedelem okainak megjelölésével Adatkezelő a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az Érintettet. Ha az Érintett elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, a tájékoztatást Adatkezelő elektronikus úton adja meg, kivéve, ha azt az Érintett másként kéri.

7. Jogérvényesítési lehetőségek

Az Érintett jogait emailben vagy postai úton küldött kérelemben gyakorolhatja. Telefonon keresztül bármely jog érvényesítésére nincs lehetőség.

Érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Név: Webshop Logisztika Kft.

Levelezési cím: 1097 Budapest, Ecseri út 14-16.

Email cím:  adatvedelem@webshoplog.hu

Érintett jogait érvényesíteni nem tudja, ha Adatkezelő bizonyítja, hogy nincs abban a helyzetben, hogy azonosítsa az Érintettet. Ha az Érintett kérelme egyértelműen megalapozatlan vagy túlzó (különösen az ismétlődő jellegre figyelemmel) Adatkezelő a kérelem teljesítéséért észszerű mértékű díjat számíthat fel vagy megtagadhatja az intézkedést. Ennek bizonyítása az Adatkezelőt terheli. Ha az Adatkezelőnek kétsége merül fel a kérelmet benyújtó természetes személy kilétével kapcsolatban, további, a kérelmező személyazonosságának megerősítéséhez szükséges információk nyújtását kérheti.

Ha az Érintett nem ért egyet az Adatkezelő döntésével az Info.tv., a Rendelet, valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján

  • Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy
  • Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

8. Adatvédelmi incidensek kezelése

Az adatvédelmi incidens a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi. Adatkezelő az adatvédelmi incidenssel kapcsolatos intézkedések ellenőrzése, a felügyeleti hatóság tájékoztatása, valamint az Érintett tájékoztatása céljából nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az incidenssel érintett személyes adatok körét, az érintettek körét és számát, az incidens időpontját, körülményeit, hatásait, az elhárítására megtett intézkedéseket. Ha az Adatkezelő úgy ítéli meg, hogy egy adott incidens magas kockázattal jár az érintettek jogaira és szabadságaira nézve, indokolatlan késedelem nélkül, de legfeljebb 72 órán belül tájékoztatja az Érintettet és a felügyeleti hatóságot az adatvédelmi incidensről.

9. Adatszolgáltatás hatóság részére

Adatkezelő a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik Adatkezelőt.

Adatkezelő a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

10. Linkek

Adatkezelő a Weboldalról ugrópontként elérhető külső honlapok tartalmáért, adat- és információvédelmi gyakorlatáért nem vállal felelősséget. Amennyiben Adatkezelő tudomására jut, hogy az általa linkelt oldal vagy linkelés harmadik személyek jogait vagy a hatályos jogszabályokat sérti, a linket haladéktalanul eltávolítja a Weboldalról.

11. A személyes adatok tárolásának módja, az adatkezelés biztonsága

Az Adatkezelő kötelezi magát arra, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat az Érintett hozzájárulása alapján továbbítja vagy átadja, felhívja, hogy eleget tegyenek az adatbiztonság követelményének.

Adatkezelő megtesz minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy az adatok véletlenül se sérüljenek, illetve semmisüljenek meg. A fenti kötelezettségvállalást Adatkezelő az adatkezelési tevékenységben részt vevő munkavállalói részére is előírja.

Adatkezelő számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyén, telephelyén, adatfeldolgozóinál, a WebShop Marketing Kft. (4028 Debrecen, Kassai út 129 III. em. 301-308.), valamint MediaCenter Hungary Kft. (6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6.) 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22. alatti szervertermében találhatók meg.

Adatkezelő a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat:

  1. az arra feljogosítottak számára hozzáférhető (rendelkezésre állás);
     
  2. hitelessége és hitelesítése biztosított (adatkezelés hitelessége);
     
  3. változatlansága igazolható (adatintegritás);
     
  4. a jogosulatlan hozzáférés ellen védett (adat bizalmassága) legyen.

Adatkezelő az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

Adatkezelő a különböző nyilvántartásaiban elektronikusan kezelt adatállományok védelme érdekében megfelelő technikai megoldással biztosítja, hogy a tárolt adatok – kivéve, ha azt törvény lehetővé teszi – közvetlenül ne legyenek összekapcsolhatók és az érintetthez rendelhetők.

Adatkezelő a technika mindenkori fejlettségére tekintettel olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt.

Adatkezelő az adatkezelés során megőrzi

  1. a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult;
     
  2. a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét;
     
  3. a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.

Adatkezelő és partnereinek informatikai rendszere és hálózata egyaránt védett a számítógéppel támogatott csalás, kémkedés, szabotázs, vandalizmus, tűz és árvíz, továbbá a számítógépvírusok, a számítógépes betörések és a szolgálatmegtagadásra vezető támadások ellen. Az üzemeltető a biztonságról szerverszintű és alkalmazásszintű védelmi eljárásokkal gondoskodik.

Tájékoztatjuk az Érintetteket, hogy az interneten továbbított elektronikus üzenetek, protokolltól (e-mail, web, ftp, stb.) függetlenül sérülékenyek az olyan hálózati fenyegetésekkel szemben, amelyek tisztességtelen tevékenységre, szerződés vitatására, vagy az információ felfedésére, módosítására vezetnek. Az ilyen fenyegetésektől megvédendő az adatkezelő megtesz minden tőle elvárható óvintézkedést. A rendszereket megfigyeli annak érdekében, hogy minden biztonsági eltérést rögzíthessen, és bizonyítékkal szolgálhasson minden biztonsági esemény esetében. A rendszermegfigyelés ezen kívül lehetővé teszi az alkalmazott óvintézkedések hatékonyságának ellenőrzését is.

12. Egyéb rendelkezések

Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Adatkezelési Tájékoztatót az Érintettek a  www.sexshopcenter.hu  Weboldalán keresztül történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Érintett – tiltakozás esetét kivéve -  a Weboldal vagy a szolgáltatások további használatával ráutaló magatartással elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Jelen Adatkezelési Tájékoztató 2018. május 25. napjától érvényes.